Osaaja haussa!

SUUNNITTELIJA

Vetelin lukion ovet avautuvat elokuussa 2020.
Etsimme joukkoomme suunnittelijaa, joka on lukiokoulutuksen ammattilainen, innovatiivinen kehittäjä ja omaa hyvät yhteistyötaidot. Suunnittelija työskentelee ajalla 7.1. – 31.7.2020.

Suunnittelijan tehtävänä on hioa lukiomme toimintakonsepti valmiiksi lukuvuoden 2020 – 2021 käynnistymiseen mennessä. Suunnittelija tekee työtä yhteishakuun liittyen, osallistaa nuoret ja muut kuntalaiset yhteisen lukiomme rakentamiseen, vastaa opetussuunnitelman mukaisen opetuksen suunnittelusta, käynnistää uuden opetussuunnitelman laatimisen, valmistelee opetushenkilöstön rekrytoinnit ja tilaratkaisut sekä luo yhteistyöverkoston lähialueen korkeakouluihin, yliopistoihin ja muihin lukiokoulutuksen järjestäjiin. Suunnittelija tekee aktiivisesti yhteistyötä kunnanhallituksen nimeämän markkinointiryhmän ja opetuksen ammattilaisten kanssa.

Edellytämme valittavalta suunnittelijalta ylempää korkeakoulututkintoa ja kelpoisuutta toimia lukion opettajana. Näytöt opetuksen kehittämisestä, opetussuunnitelmatyöstä, organisointitaidosta, markkinoinnista ja digiosaamisesta katsotaan valittavan eduksi. Jos nämä ominaisuudet löytyvät Sinulta ja koet olevasi etsimämme suunnittelija, niin toimita vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV 9.12.2019 klo 12 mennessä sähköpostin liitteenä osoitteeseen: pauliina.koivisto@veteli.fi

Hakija voi esittää oman palkkatoiveensa. Tehtävässä on kahden (2) kuukauden koeaika. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimittaa nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä ennen työn vastaanottamista.

Lisätietoja antavat:
Maria Keltti-Heikkilä, sivistysjohtaja, 050 5790 114, maria.keltti(at)veteli.fi
Hannu Jyrkkä, kunnanjohtaja, 050 5790 101, hannu.jyrkka(at)veteli.fi
Jussi Torppa, kunnanhallituksen puheenjohtaja, 040 5800 323, jussi.torppa(at)veteli.fi